CONTACTGEGEVENS
M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

M.A. van der Sluis

Al meer dan 35 jaar ervaring met maatwerk in constructie- en machinebouw

Kopmachines voor Tulpen en Lelies

Voor het koppen van tulpen, lelies  leveren wij onze hydraulische kopmachines. Deze kopmachines worden standaard uitgevoerd met een krachtige 20 pk benzine- of dieselmotor, welke elektrisch gestart wordt. Zowel de rijsnelheid als het toerental van het kopperrondsel zijn traploos en onafhankelijk van elkaar regelbaar.

Het kopperrondsel kan versteld worden van 10 tot 100 cm. boven de grond. Tevens is de kopper uitgevoerd met een vlakstelling, waarmee het de kopmachine waterpas gezet kan worden op een ongelijke ondergrond. Om slippen te voorkomen zijn alle wielen voorzien van banden met tractorprofiel. De kopper is voorzien van achterwielaandrijving met differentieel, terwijl de voorwielen hydraulisch bekrachtigd gestuurd worden.

De bestuurdersplaats bevindt zich direct achter het rondsel voor een uitstekend overzicht op het kopwerk. Van de bestuurdersstoel is de vering en de hoogte verstelbaar. In combinatie met het eveneens verstelbare stuurwiel kan de zitpositie perfect afgesteld worden.

Afhankelijk van de toepassing van de kopmachine zijn onderstaande opties leverbaar:

  • Recht koppermes met schuin aflopende kanten om de contour van het bed te volgen;
  • Gekant koppermes voor gebruik op ruggenteelt;
  • 4-wiel aandrijving voor zware grond;
  • Kopmachine uitgevoerd met opvangbak om de bloemen af te voeren.

De standaard werkbreedte bedraagt 1,6 m, met een spoorbreedte van 1,8 m. Naast de zelfrijdende kopmachine kunnen wij ook losse kopperrondsels leveren voor montage aan de tractor. Deze kopperrondsels worden eveneens geleverd met hydraulische hoogte- en vlakverstelling. Op aanvraag zijn koppers op grotere breedtes of in andere uitvoeringen leverbaar.

Bekijk alle foto's

Kopmachines voor Tulpen en Lelies Kopmachines voor Tulpen en Lelies Kopmachines voor Tulpen en Lelies

Zie de Kopmachine in werking

Hydraulisch aangedreven zelfrijdende kopmachine, voor het koppen van Tulpen en Lelies. De rijsnelheid is traploos regelbaar, met een hydraulisch differentieel voor een kleine draaicirkel. Het kopperrondsel is in hoogte verstelbaar, en is voorzien van een vlakstelling om een ongelijke paddiepte te kunnen compenseren.

Bekijk alle geüploade video’s
op ons YouTube kanaal
door www.maartenvandersluis.nl

Kopmachines voor Tulpen en Lelies

Contactgegevens

M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

Voeg toe aan adresboek

Openingstijden

Onze openingstijden:
Werkplaats, magazijn en verkoop:
maandag t/m vrijdag: 07:30 uur tot 16:45 uur;
zaterdag: 07:45 uur tot 12:15 uur.

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route naar ons bedrijf

M.A. van der Sluis - Google Maps