CONTACTGEGEVENS
M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

M.A. van der Sluis

Al meer dan 35 jaar ervaring met maatwerk in constructie- en machinebouw

Demomidddag Kistenreinigers

woensdag 11 september 2013
Borstelmachine

Mechanisatiebedrijf Maarten van der Sluis uit Julianadorp organiseert op 24 september aanstaande een demonstratiemiddag kistenwassers. Getoond worden een tweetal nieuwe kistenreinigers die in nauwe samenwerking met de eindgebruikers zijn ontwikkeld. De middag vindt plaats bij de firma Kreuk, Langevliet 10 in Callantsoog,  en begint om 14.00.

Voorafgaand aan de demonstraties zullen de toepassingsmogelijkheden van beide machines uit de doeken worden worden gedaan. Hierbij zal door diverse sprekers ook aandacht geschonken worden aan middelen en doseringen die op de gereinigde kisten toegepast kunnen worden om een optimale ontsmetting te bereiken.

De nieuwe kistenspoeler met borstel, bestemd voor periodiek reiniging, zal te zien zijn op de spoelplaats. De reiniger met ontsmettingskop, die tijdens de verwerking in de lijn gebruikt wordt, zal in de verwerkingshal gedemonstreerd worden. Er zal tevens aandacht geschonken worden aan juist en veilig middelengebruik bij de dompelinstallatie.

De middag wordt met een netwerkborrel afgesloten om 17:00.

 

 

Contactgegevens

M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

Voeg toe aan adresboek

Openingstijden

Onze openingstijden:
Werkplaats, magazijn en verkoop:
maandag t/m vrijdag: 07:30 uur tot 16:45 uur;
zaterdag: 07:45 uur tot 12:15 uur.

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route naar ons bedrijf

M.A. van der Sluis - Google Maps