CONTACTGEGEVENS
M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

M.A. van der Sluis

Al meer dan 35 jaar ervaring met maatwerk in constructie- en machinebouw

Mechanisatietentoonstelling Vijfhuizen

dinsdag 31 december 2013
20130108 opstelling tentoonstelling

 Ook dit jaar tonen wij diverse machines uit ons leveringsprogramma op de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen. Op onze stand 2B06 treft u dit jaar onze nieuwe kuubskistenreinigers aan; deze reinigers zijn het afgelopen jaar ontwikkeld en succesvol ingezet op verschillende bedrijven. De reiniger met borstel is een uitstekend alternatief gebleken voor het handmatig reinigen van de kisten met de hogedrukreiniger. De waaierbroes spoelt de binnenzijde grondig schoon, terwijl de borstel residu van de buitenzijde verwijdert. Met de kistenreiniger met roterende reinigingskop en ontsmettingspomp worden de kisten niet alleen gereinigd, maar ook ontsmet. De gesloten uitvoering maakt plaatsing van de machine in de lijn mogelijk, waardoor elke kist direct na het legen eenvoudig te reinigen is. 

  Verder tonen wij onze Tulpen- en Leliekopmachine op een spoorbreedte van 1,8 meter. De kleine draaicirkel, grote bodemvrijheid in combinatie met het kopperrondsel in bedcontour met een diameter van 1 meter staan garant voor uitstekend kopwerk in zowel tulpen als lelies. Op deze machine is tevens een spuitinstallatie gemonteerd om direct na het koppen het gewas te spuiten. 

  Daarnaast zal onze volautomatische touwafhaler voor strobalen te zien zijn. In de praktijk is deze machine zeer betrouwbaar gebleken, en worden goede resultaten bereikt ongeacht het aantal touwen om de balen. De touwafhaler is zodanig uitgevoerd, dat deze eenvoudig op een bestaand kettingdak te monteren is.

Borstelmachine en Kistontsmetter

Contactgegevens

M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

Voeg toe aan adresboek

Openingstijden

Onze openingstijden:
Werkplaats, magazijn en verkoop:
maandag t/m vrijdag: 07:30 uur tot 16:45 uur;
zaterdag: 07:45 uur tot 12:15 uur.

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route naar ons bedrijf

M.A. van der Sluis - Google Maps