CONTACTGEGEVENS
M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

M.A. van der Sluis

Al meer dan 35 jaar ervaring met maatwerk in constructie- en machinebouw

Vijfhuizen 2016

woensdag 13 januari 2016
Vijfhuizen2016

Vanaf onze stand op de mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen wensen wij u een succesvol 2016 toe!

Dit  jaar tonen wij hier onze 1,8 meter kopmachine met Lelie-set. Om tijdens het koppen van tweejarige lelies het gewas in de paden extra uit te dunnen, is het rondsel hierbij voorzien van vergrootte zijbladen. Bij deze zijbladen wordt ook een aangepaste onderbak met mes geleverd die de contour van het rondsel volgt.

Daarnaast kunt u onze vernieuwde kistenreinigers bekijken; de Dubbele Kistenreiniger is uitgevoerd met een roterende hogedruk reinigingkop, waarmee de binnenzijde van de kist grondig gereinigd wordt.  Na het reinigen kan de kist worden ontsmet vanuit het mengvat met roervin. Doordat de kistenreiniger dubbel uitgevoerd is kan tijdens het reinigen de schone kist gewisseld worden voor de volgende te reinigen kist, waardoor tot ca. 30 kisten per uur verwerkt kunnen worden.

De Borstel Kistenreiniger reinigt zowel de binnen- als de buitenzijde van de kist. Ook op deze reiniger kan indien nodig een ontsmettingsinstallatie gemonteerd worden. Dit nieuwe model is voorzien van een vergrote opvangbak en een geheel gesloten afschermzeil.

Ten slotte tonen wij onze dubbele kistenwisselaar, die op een hefmast gemonteerd is. In tegenstelling tot standaard kistenwisselaars in de driepunt, is het hiermee mogelijk om lege kisten rechtstreeks van de wagen te lossen, en volle kisten direct op de wagen te plaatsen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Tot ziens op onze stand, 3B04

Contactgegevens

M.A. van der Sluis
Schoolweg 74
1787 AW Julianadorp
T 0223 64 21 41
F 0223 64 29 11
E info@maartenvandersluis.nl
I www.maartenvandersluis.nl

Voeg toe aan adresboek

Openingstijden

Onze openingstijden:
Werkplaats, magazijn en verkoop:
maandag t/m vrijdag: 07:30 uur tot 16:45 uur;
zaterdag: 07:45 uur tot 12:15 uur.

Routebeschrijving

Klik op de kaart voor de route naar ons bedrijf

M.A. van der Sluis - Google Maps